HTML

DMMC Tech Index

Friss topikok

Címkék

Windows Phone 7.8

2013.01.23. 07:50 Serion

Habár sok meglepetést nem fog okozni az új Windows Phone 7.8, mivel korábbi Lumiákra már feltelepíthető, mégis nagy várakozás övezi érkezését. Hivatalos bejelentések után már tudjuk: Január 31-től frissíthetőek lesznek a Windows Phone 7.5 készülékek 7.8-ra.

Hogy miért lesz jó nekünk a 7.8? Javítások mellett olyan kényelmi funkciók is belekerülnek, amik könnyebbé és élvezhetőbbé teszik a készülékünk használatát. Ilyenek például a Bluetooth fájlküldés, a nagyobb színválaszték, internet megosztás WI-FI-n keresztül, 14.5-ös Office programcsomag és, hogy végre leválthatjuk az alapértelmezett keresőmotort Internet Explorerben.



A gyártók jó része még nem reagált a hivatalos bejelentésre. Kivételek ez alól a Nokia és a Samsung, akik már bejelentették, hogy összes modelljeiket frissíteni fogják.


forrás:

Hivatalos: Január 31-én jön a Windows Phone 7.8

Windows Phone 7.8 érkezik a Nokiákra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmmcindex.blog.hu/api/trackback/id/tr95037116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása