HTML

A Sony új reménysége: Xperia Tablet Z

2013.01.22. 18:35 Serion

A Sony próbálja felvenni a versenyt a táblagépek gyorsan és hatalmas lépésekkel fejlődő piacán, és a most kidobott Xperia Tablet Z alapján kimondhatjuk: remekül teszik ezt!

4.1.2-es verziójú Andriodos táblagép nem csak egy szokványos gép lett. Felismerték, hogy a felhasználók számára mennyire lényeges a gépek hátoldalán található kamera és nem holmi egyszerű 3 megapixeles rendszert raktak bele. A hátpanelen található egy 8.1 megapixeles főkamera, ami fotók készítésére és videók felvételére is kiválóan alkalmas. A képek minőségét javítandó, a gép rendelkezik az Exmor R BSI szenzorral. Az előlapon a megszokott videócsevegés lehetőségét biztosító 2.2 megapixeles kamerát találunk.

A térhangzás biztosításához a gyártó saját, Sony S-Force-al szerelte fel gépeit. A négy Krait tartalmazó Qualcomm APQ8064-hoz egy Adreno 225-ös grafikai egységet állítottak üzembe aminek 1.5 GHz-re hangolták az órajelét. Alapból 2Gb rendszermemória és 32Gb tárhely található a táblagépben, de köszönhetően a gépen található microSD hely. Ez a gép már tartalmas modemet a 4G LTE által és a hálózati sebességet javító NFC chip nagy hasznunkra lehet netezéseink során.

A por- és vízálló szerkezet alig 6.9 milliméter vastag, ami messze túlszárnyalja az eddigi legvékonyabb Toshiba Excite 10 LE-t. Az alig 500 grammot nyomó táblagépnek azonban, ahogy azt várható volt, be kellett áldoznia egy kis helyet, amit természetesen az akkumulátorral oldottak meg. Egy 6000 mAh-s telepet raktak bele, ami igencsak kevésnek bizonyulhat, ha nem optimalizálták megfelelően a mérnökö a gép fogyasztását.

Várhatóan fekete és fehér táblagépek a tartalmuk és méretük miatt borsos áron fognak a boltokba érkezni.

forrás:

Xperia Tablet Z, a Sony új reménysége

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmmcindex.blog.hu/api/trackback/id/tr565036156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása