HTML

Új Huawei okostelefon

2013.01.22. 20:48 Serion

A kínai piacról érkező okostelefonok egyik legnagyobb előállítója a Huwaei, a cég próbálja tartani a versenyt az egyre csak terjedő Apple és Samsung telefonokkal. Legújabb készülékük a G520 terméknevű telefon ami bővelkedik teljesítményben.

A középkategóriába tartozó telefont 4 magos ARM Cortex-A7 processzorral szerelték fel, ami 1.2 Ghz-es órejelen működik, és ezt egy PowerVR SGX544 grafikus processzor támogatja. A jó CPU mellé azonban csupán egy 512 MB-os rendszeri, és egy 4 Gb-os tárhellyel láttál el a készüléket, amit természetesen microSD kártyán keresztül lehet bővíteni, de igazán növelhették volna a gyári méreteket.


Az új telefon 5.4 hüvelykes képernyővel rendelkezik, ami várhatóan 480 x 854-es FWVGA felbontást tesz lehetővé. A kiemelkedő képminőség eléréséhez az okostelefonok és a táblagépek körében nagy sikert aratott IPS technológiát használja. Ez lehetővé teszi a hordozható gépek számára a kiváló színhűséget, fényerőt és nagy betekintési szögeket. Az egyelőre nem ismert, melyik Android verziót fogja használni a telefon.

A telefon elején találunk egy VGA felbontású kamerát a videóbeszélgetésekhez, és a készülék hátulján egy 5 megapixeleset a fotózásokhoz. A gyári telep egy 1700 mAh-s zsebtelep lesz és mivel a gyártó használta az SoC-t, a fogyasztás rendkívül jól optimalizálható lesz , így az üzemidő várhatóan nem lesz problémás a felhasználók számára. A telefonba továbbá beépítettek egy Bluetooth 3.1 modult, GPS vevőt és WI-FI-t is a hálózati modem mellé.

Várhatóan először a cég anyaországában, Kínában kerül forgalomba, és csak a későbbiekben jut majd el hozzánk és az USA-ba.

forrás:

Négymagos okostelefon középre célozva a Huaweitől

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmmcindex.blog.hu/api/trackback/id/tr265036255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása