HTML

Samsung válasza az iPad Minire

2013.01.23. 08:04 Serion

Ahogy megszokhattuk már, gyakran olyan hatalmas innovációnak nevezett táblagépeket is piacra fognak a gyártók, amik alig térnek el az elődöktől. Igazából a felhasználók nagyobb részének nem áll érdekében havonta táblagépet cserélni, csak azért, mert egy új kiadott verzió kisebb és jobb felbontással rendelkezik.

Az iPad Mini mégis komoly problémákat okozhat a konkurencia számára, hiszen a még táblagéppel nem rendelkezők számára előnyt jelenthet a kisebb készülék és a csak mérsékelt túlárazott termék.

A Samsung kénytelen új gépet kiadni, ha tartani akarja a versenyt a minivel, és már néhány adat elérhetővé vált arról, hogy ezt pontosan mivel is akarják megtenni. Egy várhatóan 8 hüvelykes kijelzőt tartalmazó gép 16:10-es képaránnyal, 1280 x 800-as felbontású HD képpel érkezik majd. A gép elejére egy 1.3 megapixeles kamera kerül a már megszokott videóhívások lebonyolításához, hátulra pedig egy 5 megapixeles. A gép várhatóan támogatni fogja az S-Pen ceruzát ami igazán hasznosnak fog bizonyulni a gép kezelése közben, és ezzel vonzóvá teszi azt a nagyközönség számára.

A konkurens gépbe természetesen egy négymagos lapkát szerelnek ami 1.6 GHz-en dolgozik. 2 Gb-os rendszermemória mellett 16 illetve 32 Gb választható verziók készülnek majd. Előnyei közül nem lehet kihagyni, hogy 4600 mAh-s telep lesz benne, ami meglehetősen jó üzemidőt tesz majd lehetővé. A terméknevet sajnos a Samsung nem árulta még el, de várhatóan a februári Mobile World Congressen több információt és akár már egy nevet is kaphatunk.

forrás:

iPad Mini riválison dolgozik a Samsung?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmmcindex.blog.hu/api/trackback/id/tr55037131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása