HTML

DMMC Tech Index

Friss topikok

Címkék

Új Toshiba táblagép a piacon

2013.01.22. 18:01 Serion

Az Excite termékcsaládot jegyző Toshiba új konstrukcióval bombázza a táblagépek piacát. Az eddigi modellekre is elmondható kifinomult és egyszerű dizájn jellemzi.

Az Excite 10 LE és a 10T között rész betöltésére készítették középső testvérnek. Az előlapon egy 10.1 hüvelykes megjelenítő található, 1280 x 800 képpontos HD felbontással rendelkezik, és köszönhetően az IPS technológiával természetes színvilágot és széles betekintési szög jellemzi.

A képernyő felett egy 3 megapixeles HD kamera található a videóhívásokhoz. A hátlapon egy FullHD kamera található fényképek és videók készítéséhez.

Négymagos processzor és Nvidia Tegra 3 található a készülékben. 1 Gb-os rendszermemória mellett egy 16 Gb-os háttértár ami bővíthető miscroSD kártyával akár 32 Gb-ig.

Az Android 4.1-re épülő táblagépben sajnos továbbra sincs hálózati modem, az üzemidő egyelőre nem ismert.



forrás:

Megérkezett a Toshiba Excite 10 SE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmmcindex.blog.hu/api/trackback/id/tr785036102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása