HTML

DMMC Tech Index

Friss topikok

Címkék

Hamarosan boltokban az első androidos pikoprojektorral ellátott táblagép

2012.10.10. 08:25 Serion

SmartQ túllépve az általános pusztán anyagi alapokra helyezett választást az androidos táblagépek között, hatalmas technikai újítást vezetett be. Elkészítette a világ első projektorral ellátott androidos táblagépét, és bár ennél kisebb projektorokat is készítettek már, eddig egyik cég sem helyezte azokat a mindennapi élet során gyakran használt táblagépekbe.


A smartQ U7 újítása egy LED-es fényforrással működő, akár 20 ezer munkaórát is bíró projektora DLP technológiát használ. A vetített kép FWVGA (854x480 képpontos) felbontású lehet, 5 és 50 col közé állítható be a képátló.

A gép 2 különálló 2 megapixeles kamerával rendelkezik, ezek közül az elülsővel lehetőségünk lesz videóhívásokat lebonyolítani. 4800 mAh-s akkumulátort kapunk a készülékhez, ami a táblagép alapvető funkcióit  hosszú ideig ellátja, de a vetítés előre láthatólag hamar le fogja meríteni, a cég azobnan még technikai adatokat nem közölt a készülék üzemidejéről.

Egyelőre nem tudni mikortól lesz kapható az androidos projektorral ellátott SmartQ U7, de az ára a gyártó szerint 300-500 dollár között lesz függően a gép teljesítményétől.



A világ első androidos táblagépe beépített projektorral a SmartQ-tól/ipon.hu/2012.10.09

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmmcindex.blog.hu/api/trackback/id/tr344830097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása